För dig med ett stort intresse för Liverpool

Fotboll är väldens största bollsport och med detta så finns det massor med supporters till olika fotbollslag. Både här hemma i Sverige men också runt om i världen. England är ett stort fotbollsland och här kommer något för dig med ett stort intresse för Liverpool.

Supporterprylar

Ett av de stora lagen från England är Liverpool och deras fanskara är spridda över hela världen. Även i Sverige så finns det många som följer Liverpool och deras framgångar. Som supporter så vill man visa för sin omgivning vilket lag som man hejar på. Sam Dodds är stället där du kan handla supporterprylar specifikt för just Liverpool. Förutom matchtröjor så finns det även vanliga kläder med logotyper på, exempelvis keps, mössor, socka och t-shirts. Det kan också vara en bar butik om du behöver köpa en present till någon som har Liverpool FC som sitt fotbollslag.

Uppleva Liverpool FC live

Har man ett stort intresse så kanske man gärna åker över till England för att få uppleva Liverpool FC live på Anfield stadium. Del klassiska hemmaarenan som byggdes 1884 och har omgångar byggts om till den kapacitet som den har idag på 54 167 besökare. Det är en magisk upplevelse att få se sitt Liverpool spela en hemmamatch. Se till att vara där i god tid innan match om inte bara för att insupa den fantastiska känslan att vara på plats. Glöm inte att packa med matchtröjan så du kan hänga med de mest hängivna fansen av Liverpool FC.