Att åka på en fotbollsresa

Har man ett intresse för fotboll så kanske att åka på en fotbollsresa kan vara den ultimata upplevelsen. Visst så är fotboll här hemma i Sverige intressant och de flesta har sina favoritlag som man följer med spänning. Även på TV så visas en massa matcher men det är svårt att jämföra upplevelsen med en livematch och det man ser på TV.

England är inte allt för långt borta för att få uppleva fotboll i världsklass. Se till att införskaffa Everton biljetter till nästa match och inom ett par veckor så kan du sitta på Goodison Park för ditt livs upplevelse. Att tillsammans med andra få se på fotboll är något speciellt. Det går inte att jämföra med att se en match på sin TV eller streama på sin dator. Det är så många känslor med en match live som man inte får vid en skärm.

När du bokar din fotbollsresa så se till att få någon extra dag då ni kan uppleva nordvästra England och Liverpool. Det finns en hel del att uppleva i staden och kanske en extra dag blir lite lite. Det gäller att planera sin dag noga så man hinner med så mycket intressant som möjligt. Ni kanske börjar dagen med att upptäcka Beatles och deras liv i Liverpool. Däremellan så försök hinna med både kultur och shopping. Avsluta dagen på restaurangen Alma-de-Cuba som serverar en crossover från Kuba, Spanien och Latin Amerika.